Support och service du kan lita på

Med ett SeeSafe driftavtal är hjälpen aldrig mer än ett telefonsamtal borta. Onlinesupport är ett extra verktyg i vårt servicepaket som hjälper våra kunder snabbt och effektivt.

Vi ser till att våra kunders system ständigt finjusteras både under installations- och leveransfasen och under servicetiden.

Support og service

Vad kan du förvänta dig av oss?

Vi lader dig ikke i stikken, når hverdagen rammer.Vi lämnar dig inte i sticket när vardagen slår till. Vi erbjuder rikstäckande service och support, så att du alltid är i trygga händer.

Rikstäckande certifierad installation

SeeSafe erbjuder rikstäckande certifierad installation.

Oavsett var i landet ditt företag är beläget, är vi dedikerade till att erbjuda den högsta standarden för installationsservice.

Vårt rikstäckande nätverk av installatörer är utbildade och certifierade enligt branschens strängaste standarder.

Detta säkerställer att de har nödvändiga kunskaper och färdigheter för att hantera alla aspekter av installationen, oavsett om de är enkla eller komplexa system.

Egna tekniker

SeeSafe är stolta över att ha ett team med egna tekniker.

Våra tekniker är noggrant utbildade och skickliga experter som arbetar för att våra kunder ska få den mest effektiva och professionella servicen.

Varje tekniker i vårt team har genomgått omfattande utbildning och är ständigt uppdaterad med de senaste tekniska framstegen och branschpraxis.

Detta säkerställer att de kan hantera alla typer av installationer och serviceuppgifter med hög kompetens och precision.

Teknisk support online

SeeSafe erbjuder teknisk support online som en viktig del av vårt servicepaket. Vårt mål är att säkerställa att våra kunder alltid har tillgång till den hjälp och vägledning de behöver, när de behöver det.

Vår online tekniska support är tillgänglig 24/7, vilket innebär att du alltid kan få den hjälp du behöver, oavsett tidpunkt.

Vårt erfarna supportteam är redo att hjälpa till att lösa problem och svara på frågor och ge vägledning om våra system.

Släpp dina bekymmer

Behöver du ett driftavtal?

På SeeSafe har vi en rad driftsavtal utformade för att säkerställa att dina system alltid är i toppform och levererar den effektivitet du förväntar dig.

Ett driftavtal med SeeSafe innebär att du har en dedikerad partner som sköter underhållet av dina system. Från rutinkontroller till snabba svar på eventuella tekniska problem, vårt avtal säkerställer att du får den support du behöver när du behöver det.

Genom att ingå ett driftavtal med oss ​​säkerställer du kontinuerlig drift, minimalt stillestånd och förlänger livslängden på dina system.

Vi erbjuder olika typer av driftavtal, så att du kan välja det som bäst passar dina behov.

Ska vi ha ett möte?