Accelereras av artificiell intelligens

Våra mjukvarulösningar och produkter stödjer AI och videoanalys för att möta dina specifika behov.

För att uppnå högsta möjliga noggrannhet utnyttjar vi ditt system med neurala nätverk som tränas med hjälp av t.ex. videor från platsen och passar dina specifika uppgifter.

Vad får du med en lösning från oss?

AI-videoanalys extraherar mänskliga utseendeegenskaper, såsom färg och typ av kläder, skor och huvudbonader, och lagrar dem i databasen. Du kan välja en person i ramen eller ladda upp ett foto för att snabbt hitta liknande personer i videoinspelningarna från flera kameror.

Mänsklig attityd erkännande

Behavior Analytics upptäcker risksituationer tidigt genom att upptäcka specifika mänskliga ställningar: till exempel en kassörskas upplyfta armar eller en person som sitter på huk vid en bankomat.

Vår senaste AI-programvara upptäcker snatteri om en kund stoppar saker i fickan eller väskan. Varning med en kort GIF-fil skickas omedelbart till innehavaren, så att en reaktion kan göras i kassan.

Upptäck elden i tid

Intelligent brand- och rökvideodetektering fungerar i områden där andra typer av sensorer är ineffektiva, t.ex. i öppna ytor.

Det ger tidig upptäckt av brandhärdar, vilket leder till en betydande minskning av skadorna.

Termisk säkring

Värmekameror kräver ingen ljuskälla och är därför utmärkta för att ge förbättrad täckning i olika miljöer, till exempel de med tuffa förhållanden eller extremt mörker

Värmekameror används i stor utsträckning för perimeterskydd, skydd av nyckelkomponenter (elektriska komponenter, maskiner, bensinpumpar, etc.) och överhettningsdetektering i kritisk infrastruktur, förebyggande av skogsbrand och andra scenarier.

Hög noggrannhet i komplexa scener

Ett neuralt nätverk upptäcker exakta objekttyper som människor eller fordon och filtrerar bort falsklarm i komplexa scenarier. T.ex. kan vi identifiera kön och ålder som metadata (anonymt).

Neuralräknaren räknar rörliga eller statiska föremål av en viss typ, t.ex. bilar på en parkeringsplats eller personer på försäljningsgolvet. Detta är användbart för icke-säkerhetsrelaterade applikationer.

Enkel åtkomst via app

Få tillgång till live och inspelade videor med ljud. Sök efter ansikten, registreringsskyltar och händelser med hjälp av kriterier och tidsintervall.

Se karta över rörelsevärme. Granska och hantera larmhändelser och bokmärken.

Styr PTZ-kameror och använd digital zoom. Exportera bilder, videor och analysera kamera- och videoarkivstatistik.

GDPR redo

Vår programvara kan automatiskt maskera objekt i live och inspelad video, vilket är viktigt för att uppfylla GDPR och andra dataskydds-/sekretessbestämmelser.

En intelligent, resursoptimerad algoritm maskerar tillförlitligt objekt i kamerans FOV och använder minimal datorkraft.

Du kan också använda AI-detektion för att endast dölja vissa objekt, t.ex. människor.

Identifiering av fordon

AI identifierar och lagrar märke, modell, hastighet och färg på fordon i en trafikström.

Du kan använda alla dessa kriterier för att hitta fordon i inspelad video från flera kameror samt öppna tillfartsvägar, grindar, etc.

Detta är viktigt när registreringsskyltnumret för ett fordon av intresse är okänt.

Samarbete med världens största tillverkare av artificiell intelligens

Få rätt lösning första gången

En lösning du kan växa med

Vi har ett nära samarbete med specialiserade tillverkare inom bildbehandling och videorelaterad teknik. Vårt primära mål är att tillhandahålla produkter och lösningar av högsta kvalitet som sträcker sig från högupplöst bildåtergivning till svagt ljus och bildstabilisering till sömlös videoströmning.

Vi är alltid uppdaterade med de senaste trenderna i branschen, inklusive multidimensionell uppfattning, artificiell intelligens, molnberäkning och big data, och integrerar dessa teknologier i våra lösningar.

Vårt skräddarsydda erbjudande inkluderar återanvändning av befintliga kablar vid uppgradering, vilket gör det enkelt och kostnadseffektivt för våra kunder. Vi är stolta över att leverera marknadsledande bildkvalitet, flexibel videoinspelning och livfulla färgbilder även i svagt ljus.

Vår smarta app ger dig tillgång online och möjligheten att dra nytta av avancerad analys och larm via push-meddelanden.

Våra videoanalysfunktioner ger dig proaktiv övervakning med avancerade funktioner som ansiktsigenkänning, folkräkning, ködetektering och mycket mer. Vi är fast beslutna att tillhandahålla avancerade och skräddarsydda lösningar som säkerställer bästa möjliga videoövervakningssäkerhet.

Ska vi ha ett möte?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.