Intelligent videoövervakning

Video är bara startpunkten då vi ständigt gör nya framsteg inom ledande marknadstrender som multidimensionell perception, artificiell intelligens, cloud computing och big data.

Vad får du med en lösning från oss?

Vi använder tillverkare som är specialiserade på bildbehandling och videorelaterad teknik – från högupplöst till svagt ljus och från bildstabilisering till videostreaming med mera.

Vi bygger skräddarsydda lösningar med befintliga produkter från de bästa tillverkarna i världen, specialiserade på bildbehandling och den senaste tekniken. På så sätt säkerställer vi dig väl beprövade produkter till rätt priser.

Kvalitet för identifiering

Vi erbjuder den bästa bildkvaliteten både dag och natt med vår avancerade teknik. Vårt system ger exakta färgbilder även i svagt ljus.

Din data kan lagras centralt, decentraliserat eller lagras i molnet.

Med rätt säkerhetsinställning kan du proaktivt stödja din verksamhet och dina processer med automatisering, medvetenhet och data.

Dynamisk övervakning

Våra PTZ-kameror (pan – tilt – zoom) levererar upp till 50x optisk zoom för exakt och flexibel övervakning.

Med panorering, tilt och imponerande zoom kan du enkelt styra och zooma in på objekt eller områden.

Våra lättmanövrerade kameror integreras med andra säkerhetssystem. Kamerorna erbjuder automatisk videopatrullering och smart spårning som följer rörliga föremål.

Övervakning "on-the-go"

Övervaka i realtid och spela upp inspelningar via vår smarta app. Få enkel tillgång till uppspelningsfunktioner med vår lättanvända programvara.

Få omedelbara varningar via push-meddelanden och få avancerad analys.

Optimera din övervakning med vår mjukvarulösning som erbjuder enkel tillgång till uppspelningsfunktioner, realtidsövervakning och avancerad analys både på PC, Mac och via vår intuitiva app.

Samarbete med världens största tillverkare av övervakningsteknik

Få rätt lösning första gången

En lösning du kan växa med

Vi har ett nära samarbete med specialiserade tillverkare inom bildbehandling och videorelaterad teknik. Vårt fokus är att leverera hög kvalitet, från hög upplösning till bilder i svagt ljus och bildstabilisering till videostreaming.

Vi följer även branschtrender som multidimensionell perception, artificiell intelligens, cloud computing och big data.

Vi erbjuder skräddarsydda och hållbara lösningar med vårt Take-Back-koncept och kan återanvända dina befintliga kablar vid uppgradering. I vårt erbjudande ingår marknadens bästa bildkvalitet, flexibel videoinspelning och färgbilder med låg lux.

Vi har PTZ-kameror som stöder automatisk videopatrullering och larm. Men med värmekameror är vi oberoende av väderförhållanden och registrerar all rörelse med selektiv alarmering på t.ex. människor, djur och bilar. Du kan få onlineåtkomst via en smart app och dra nytta av analyser och varningar via push-meddelanden.

Vår videoanalys ger proaktiv övervakning inklusive ansiktsigenkänning, folkräkning, ködetektering och mer. Vi är dedikerade till att tillhandahålla avancerade och skräddarsydda lösningar för din videoövervakningssäkerhet.

Ska vi ha ett möte?